• 24+taun

    Sejarah perusahaan
  • 48rongga

    Multi Rongga
  • 50susunan / bulan

    Kapasitas kapang
  • 0,005mm

    Toleransi kapang

Gampang ngamimitian usaha, tapi sesah tetep kabuka.

Téhnologi Yuanfang salaku ISO 9001: 2015 disertifikasi toko hiji tempat khusus dina desain sareng pabrik kapang suntik presisi sareng bagian cetakan palastik saprak 1996.

logo

Naha proyek anjeun leutik dina wengkuan atanapi proyek solusi khusus anu meryogikeun matérial khusus, pamariksaan, sareng palaksanaan tepat dugi ka réngsé, urang tiasa ngalaksanakeunnana. Di YuanFang sadaya proyek penting, henteu paduli ukuranana. Kami ngagaduhan hubungan anu saé sareng mitra strategis di panjuru dunya anu ngajamin yén kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngarengsekeun sagala proyek ti bahan pamésér dugi ka prototipe dugi ka seueur deui.

Yuanfang nawiskeun jasa dipercepat nalika dipénta.

Nyandak produk tina desain dugi ka réngsé nyaéta padamel rumit. Yuanfang Technology bakal janten pasangan anjeun dina ngembangkeun program anjeun tina konsép sareng kamungkinan, ngaliwatan manufaktur sareng pangiriman, bari nyayogikeun nilai anu langkung saé. Tugas urang nyaéta mingpin anjeun kana tingkat kasuksésan anu énggal.

Kami ngagali proyék anjeun sareng anjeun sateuacan sateuacan desain alat sareng kami pikir sareng anjeun sapanjang proses manufaktur sareng pangiriman. Teknologi Yuanfang tiasa ngabantosan anjeun sareng prototyping, analisis desain canggih, pilihan bahan, desain pikeun siklus hirup, sareng pabrik pikeun ngahontal tujuan jangka panjang anjeun.

Ngalaman. Téknologi Didorong. Berorientasi Inovasi. Tim kami siap-siap mingpin anjeun kana tingkat kasuksésan anu anyar.

Éta Téhnologi Yuanfang. Ngarasakeun diferensiasi.

  • 01

    Konsép

  • 02

    Desain & Téknik

  • 03

    Prototipe

  • 04

    Pabrik kapang

  • 05

    Percobaan kapang & Moulding

  • 06

    Majelis

PROSES

Gaya hirup

yf_Partner (1)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami